Connect with us

Evenimente

Klaus Iohannis, mesaj către medici: „Noi toţi ne uităm la voi cu speranţă, cu încredere!” (video)

Published

on

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj de încurajare sucevenilor, precum și medicilor români, cărora le-a spus că sunt în „prima linie” a luptei împotriva COVID-19.

„Ştiu, ştim că vă este greu, dar voi sunteţi în prima linie. Noi toţi ne uităm la voi cu speranţă, cu încredere. Sunteţi linia de apărare a populaţiei împotriva acestei epidemii”, a arătat preşedintele.
El a asigurat personalul din spitale că autorităţile fac eforturi pentru a le pune la dispoziţie materialele necesare pentru a-şi face meseria.
„Noi, autorităţile, politicienii, vom face tot ce este necesar pentru a vă asigura materialele de care aveţi nevoie”, a punctat Klaus Iohannis.

Şeful statului a avut, astăzi, o şedinţă de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

AGERPRES