Connect with us

Regional

Cea de-a 29-a ediție a Conferinţei Internaționale „Muzeul și Cercetarea Ştiinţifică” începe astăzi, 15 septembrie

Published

on

Sursă imagine: Muzeul și Cercetarea Științifică/facebook

Evenimentul, organizat de Secția de Științele Naturii a Muzeului Olteniei, cu sprijinul Consiliului Județean Dolj, se va desfășura de astăzi, timp de trei zile, înscriindu-se într-una din funcțiile importante ale muzeului, aceea de cercetare științifică a patrimoniului natural și cultural universal.

Conferința este o  manifestare științifică emblematică pentru instituție, find organizată anual în ultimele trei decenii. Deschiderea oficială este programată joi, 15 septembrie, de la ora 10:00, în sala de ședințe a Consiliului Județean Dolj, iar lucrările pe secțiuni vor fi susținute la sediul Secției de Științele Naturii a Muzeului Olteniei,  începând cu ora 15:00. Aflăm mai multe de la muzeograf dr. Mirela Ridiche, coordonator al acestui eveniment:

A consemat Silviu Marancea.

Muzeul Olteniei informează  publicul craiovean că, joi – 15 septembrie nu se pot efectua vizite în cadrul expozițiilor de la Secția Științele Naturii, pentru a se asigura o bună desfășurare a lucrărilor acestui eveniment științific international.

%d blogeri au apreciat: