Connect with us

Evenimente

La multi ani, Liam Hemsworth!

Actorul australian, cunoscut din filmul „The Hunger Games”, implineste astazi 26 de ani!

Published

on

Liam Hemsworth este un actor australian născut pe data de 13 ianuarie 1990 în Melbourne, Australia, fiind fiul lui Leonie profesoară de engleză și al lui Craig Hemsworth, consilier în servicii sociale. Liam mai are doi frați mai mari, ambii actori, pe Chris și pe Luke (primul din ei cunoscut pentru rolul lui Thor). Mai în glumă mai în serios, Liam spunea că există o competiție între cei trei frați în ceea ce privește actoria, dar mai adăuga că se bucura unul pentru celălalt când unul din ei primește un rol.Liam-Hemsworth-

Înainte de a deveni actor, Liam a lucrat ca instalator de pardosele, dar și-a luat apoi în serios dorința de a deveni actor în liceu. Primele roluri le-a primit la 16 ani în seriale gen Home and Away  și McLeod’s Daughters, apoi în 2008 a început filmările pentru telenovela Neighbours în care fratele său Luke a jucat.

În 2008 a început să joace în The Elephant Princess, apoi în serialul Satisfaction și filmul britanic Triangle, având și o apariție scurtă în filmul Knowing. Inițial trebuia să joace alături de Sylvester Stallone în The Expandables, totuși rolul său a fost scos din film, astfel că nu a mai jucat în acest film. Liam a concurat cu fratele său Chris la casting-ul pentru Thor, însă a pierdut în detrimentul acestuia.

Au urmat alte apariții, printre care producția Disney, The Last Song și cel mai recent The Hunger Games.

Liam Hemsworth este ambasador al Fundație Australiene a Copilăriei și a declarant într-un interviu că a avut cei mai buni părinți și că vrea să devină un model pozitiv pentru ceilalți. 

 

 

Sursa: cinemagia.ro

%d blogeri au apreciat: