Connect with us

Regional

La Slatina se distribuie tichetele sociale

Primăria municipiului Slatina a demarat distribuirea Tichetelor Sociale de Paște.

Published

on

Primăria municipiului Slatina anunță demararea acțiunii de distribuire a Tichetelor Sociale de Paște începând de marți – 3 aprilie, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române. Astfel, din numărul total de 7.170 cereri depuse inițial în acest sens de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi tichetele sociale menționate 7.071 persoane.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 126 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor. Totodată, lista respectivă  poate fi consultată și pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica ”Informații de interes public”.

%d