Connect with us

National

„Lacrimile ingerilor” la GAUDEAMUS – emisiunea de marci postale dedicata tragediei din clubul Colectiv

Romfilatelia a lansat emisiunea de mărci poștale „Lacrimile îngerilor”, dedicată tragediei de pe 30 octombrie din clubul Colectiv.

Published

on

Romfilatelia a lansat vineri emisiunea de mărci poștale „Lacrimile îngerilor”, dedicată tragediei de pe 30 octombrie din clubul Colectiv. Lansarea a avut loc la Bursa de contacte din cadrul Târgului de Carte Gaudeamus, Pavilionul Central Romexpo.

gaudeamus1„În fața unei tragedii care a înfiorat o națiune, Romfilatelia se arată solidară față de suferința țării noastre și dorește să contribuie, prin specificul activității sale, la conștientizarea și încurajarea celor mai sincere sentimente și acte de iubire față de aproapele aflat la mare nevoie, au declarat reprezentanții Romfilatelia.

Campania caritabilă se va derula în perioada 20 noiembrie — 31 decembrie. Emisiunea filatelică va fi disponibilă în magazinele Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. Aceasta are rolul de a promova în rândul românilor valori precum solidaritea și întrajutorarea.

„Fondurile obținute din vânzarea tirajului filatelic vor fi transferate Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, având ca destinație finală sprijinirea procesului medical de recuperare a celor afectați, au mai spus reprezentanții Romfilatelia.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON