Connect with us

Evenimente

Lansarea proiectului „A chance for development“ la Universitatea din Craiova

Published

on

Universitatea din Craiova, în parteneriat cu Academia de Ştiinţe Economice D.A. Tesenov şi Regional Development Foundation, implementează proiectul transfrontalier „A chance for development“  în perioada mai 2017- aprilie 2019.

Proiectul vizează creșterea capacității de angajare prin dezvoltarea abilităților profesionale și asigurarea unei mai bune comunicări între angajatori și persoanele care caută un loc de muncă în județele Dolj, Vidin și Veliko Tarnovo. Prioritatea sa este includerea pe piața muncii a studenților și a absolvenților de învățământ superior din regiunea de implementare a proiectului.

 

 

Activități incluse:

  • Formarea profesională a grupului țintă în domeniile: optică şi optometrie, radioterapie, poluare şi protecţia mediului, acustică şi audiometrie, limba engleză, limba română, informatică, competenţe antreprenoriale, formator, PR şi asistent de comunicare, manager de proiect, sisteme informatice geografice;
  • Crearea unui centru româno-bulgar pentru carieră și recrutare;
  • Organizarea de întâlniri tematice între angajatori și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă;
  • Vizite de lucru ale studenților și profesorilor la potențiali angajatori din Bulgaria și România.

La conferința de deschidere a proiectului, prof.univ.dr. Nicu Panea, prorector al Universității din Craiova, a transmis mesajul d-lui prof.univ.dr. Cezar Spânu, rectorul prestigioasei instituții de învățământ superior craiovene.

 

Conferința de lansare a proiectului a avut loc în data de 22.06.2017, ora 11.00, la sediul central al Universității din Craiova, str. A.I. Cuza, nr. 13, Sala Albastră.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: