Connect with us

Sport

Liga 1: Premierea campioanei ediției 2016-2017

Toate cele trei stadioane pe care se vor disputa meciurile decisive sunt pregătite

Published

on

Liga Profesionistă de Fotbal a pregătit în detaliu festivitatea de premiere a campioanei ediției 2016-2017 a Ligii 1 Orange.

Astfel, pe toate cele trei stadioane pe care se vor disputa meciurile decisive sunt pregătite câte un trofeu, medaliile și tricourile galbene pentru campioni.

În cazul în care FC Viitorul va fi campioană, primarul Constanței va înmâna trofeul pe stadionul „Central” din Ovidiu, alături de reprezentanții LPF.

În cazul în care FCSB va triumfa, Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla,  va fi cel care va da cupa jucătorilor antrenați de Laurențiu Reghecampf.   

Nu în ultimul rând, pe stadionul Dinamo, legendarul fotbalist și actualul conducător al „alb-roșilor”, Adrian Mutu va fi pregătit să conducă festivitatea de premiere.

De altfel, Liga Profesionistă de Fotbal va organiza ceremonia de premiere prin reprezentanții săi special desemnați pe cele trei stadioane. Astfel, pe stadionul Central din Ovidiu, vor fi prezenți vicepreședintele LPF Robert Pongracz și directorul de Imagine și Comunicare, Marius Mitran.

Pe „Arena Națională” vor fi directorul Economic Ionuț Calancia și directorul Departamentului competiții, Eduard Alexandru.

Pe stadionul Dinamo, Liga Profesionistă va fi reprezentată de secretarul general al LPF, Justin Ștefan și de Mircea Călin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: lpf.ro