Connect with us

Regional

„Liliacul”, la Opera Română Craiova

Published

on

Opera Română Craiova invită, în această săptămână, iubitorii muzicii la o reprezentație specială a operetei „Liliacul” de Johann Strauss-fiul, care va avea loc, în sala Cercului Militar din Craiova, sâmbătă, 28 ianuarie 2023, de la ora 19.00.

„Liliacul” este cel mai îndrăgit, strălucitor și așteptat spectacol al începutului de an. Memorabilele pagini muzicale ale creației lui Johann Strauss-fiul vor fi interpretate de o distribuție de excepție. Alături de Orchestra, Corul și Baletul Operei Române Craiova, sub conducerea muzicală a maestrului Dumitru Cârciumaru, melomanii îi vor putea admira pe Renata Vari (Rosalinde), Bogdan Zahariea (Gabriel von Eisenstein), Ion Timofti (Alfred), Mariana Bulicanu (Adele), Lilia Istratii (Prințul Orlofsky), Ioan Cherata (Dr. Falke) și Sorin Drăniceanu (Frank). În rolul gardianului Frosch, îndrăgitul actor craiovean Daniel Cornescu va întregi atmosfera plină de haz a spectacolului, alături de artiștii Gabriel Marciu (Dr. Blind), Cristian Fofucă (Iwan) și Andreea Vasile (Ida).

Biletele sunt disponibile online:

http://bilete.operacraiova.ro/ro/show/87/detail

sau la agenția de bilete a Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă, Bulevardul Ilie Balaci nr. 6, 0351.442.471, agentiadebilete@operacraiova.ro