Connect with us

Evenimente

Lionel Richie – personalitatea anului la Premiile Grammy!

Cântărețul american va fi personalitatea anului la viitoarea gală Grammy Awards.

Published

on

Cântărețul american Lionel Richie va fi personalitatea anului la viitoarea gală Grammy Awards, cele mai prestigioase premii ale industriei muzicale americane care vor fi decernate în februarie 2016, la Los Angeles.

„Lionel Richie va fi desemnat personalitatea anului în 13 februarie, cu două zile înainte de cea de-a 58-a ceremonie a Premiilor Grammy”, a informat ieri, 18 august, organizația care decernează aceste premii — The National Academy of Recording Arts & Sciences (NARAS).

Încasările acestei gale, în cadrul căreia va cânta Pharrell Williams, vor fi donate asociației Musicares, care ajută muzicienii aflați în dificultate.

„Este un privilegiu să-l recompensăm pe Lionel, al cărui talent muzical și acțiuni de filantropie au ajuns la milioane de oameni din întreaga lume”, a declarat Neil Portnow, directorul NARAS.

Lionel Richie, in varsta de 66 de ani, a declarat că este vorba de cea „mai mare onoare a industriei muzicale” pentru că demonstrează că o carieră muzicală poate rezista trecerii timpului.

Artistul, ale cărui hituri precum ‘All night long’ sau ‘Dancing on the ceiling’ sunt un amestec de R&B și funk, este și autorul unor balade celebre ca ‘Hello’. El îi succede lui Bob Dylan, recompensat anul acesta ca personalitate a anului.

ULTIMA ORĂ

Regional11 ore ago

Acțiunile polițiștilor doljeni pentru reducerea riscului rutier (AUDIO)

Polițiștii doljeni au avut în ultimele 48 de ore mai multe acțiuni pentru reducerea riscului rutier. S-au aplicat peste 200...

Regional11 ore ago

Autoritățile locale slătinene precizează cine va primi tichetele sociale de Paște în 2024 (AUDIO)

După cum bine se știe, anul acesta Paștele va veni în două tranșe, și la cel puțin o lună distanță....

Regional11 ore ago

I.P.J. DOLJ: În anul 2023, numărul accidentelor rutiere grave a scăzut cu 7,4 % față de anul 2022 (AUDIO)

Pentru siguranța participanților la traficul rutier, polițistii rutieri doljeni au organizat, în anul 2023 peste 1800 de actiuni, dintre acestea...

National12 ore ago

MApN angajează peste 5.000 de soldaţi și gradați (AUDIO)

Au început înscrierile pentru cele peste 5.000 de posturi de soldat și gradat profesionist disponibile la nivel național. Ministerul Apărării...

National12 ore ago

Spitalele românești: Pacienţilor li se cere să cumpere de la farmacie medicamentele de care au nevoie (AUDIO)

Spitalele româneşti au probleme tot mai mari legate de finanţare. Multe unităţi se plâng că, lună de lună, banii primiţi...

National12 ore ago

La ora 19.00 va fi prezentată strategia PNL și PSD privind comasarea alegerilor (AUDIO)

Liderii PSD şi PNL au stabilit o strategie comună pentru alegerile din acest an, care urmează să fie validată, după...

Sport16 ore ago

Sorana Cîrstea o întâlnește pe croata Donna Vekic

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON