Connect with us

Muzica si film

Live session Overbeat reloaded!

Duminică, 17 februarie, ora 20, la Radio Oltenia.

Published

on

Postul public regional de radio dă de știre națiunii ascultătoare că găzduiește un nou live session de excepție, un eveniment din categoria must listen/watch ce se va auzi clar şi tare pe frecvenţele Radio România Oltenia-Craiova (102,9/ 105/ 99,8 FM, 603/ 1314 AM) şi se va putea vedea cu ochiul liber pe pagina noastră de Facebook, Radio România Oltenia-Craiova! Duminică, 17 februarie, de la ora 20,10, în cadrul emisiunii „Live la Radio Oltenia”, (pro)pusă în undă de același Davian Vlad.

Concert Overbeat

Trupa Overbeat, care a luat naștere în decembrie 2016, revine, după exact un an, în studiourile postului public de radio.

Live session Overbeat la Radio Oltenia – 18 februarie 2018

Overbeat este o trupă de hard rock din Craiova. Prima piesă a formației, “Doar tu”, a devenit disponibilă online în ianuarie 2018. O trupă tânără, însă foarte activă, Overbeat a împărțit scena cu Trooper, Bucium și Andrei Păunescu, a participat la importante festivaluri precum “Sibiu Guitar Meeting”, în 2017 și 2018, Festivalul “Adrian Păunescu”, Winterfest 2019 și „Daruri din inimă”, alături de Generația Folk, urmând să cânte alături de Iris și Implant Pentru Refuz, în luna martie. Până în vară, trupa plănuiește sa lanseze primul EP semnat Overbeat. Sunetul formației este caracterizat de ample riff-uri de chitară și de bass, melodice și puternice deopotrivă, lăsând spațiu pentru momente intense de solo. Linile vocale puternice și jocul de scenă transformă orice prestație live Overbeat într-una de neuitat.

Concert Overbeat

Membrii trupei Overbeat:

Ștefan Melcea: tobe/voce; Denis Popescu: chitară; Alexandru Ciurea: chitară; Adina Corcău: bass; Maria Popescu: voce.

Overbeat

Concert Overbeat
Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: