Connect with us

Muzica si film

Live session Spleet la Radio Oltenia!

Duminică, 15 octombrie, de la 20,10.

Published

on

Postul public regional de radio dă de știre națiunii ascultătoare că găzduiește un nou live session de excepție, un eveniment din categoria must listen/watch ce se va auzi clar şi tare pe frecvenţele Radio România Oltenia-Craiova (102,9/ 105/ 99,8 FM, 603/ 1314 AM) şi se va putea vedea cu ochiul liber la secţiunea Video evenimente, pe site-ul www.radiocraiova.ro, ca și pe pagina noastră de Facebook, Radio România Oltenia-Craiova! Duminică, 15 octombrie, de la ora 20,10, în cadrul emisiunii „Live la Radio Oltenia”, (pro)pusă în undă de același Davian Vlad.

De data aceasta ne trece pragul trupa Spleet, ce a luat naștere în februarie 2016 și care îi are în componență pe Iani Anoiu (solist/chitară) Georgiana Tițoiu (solistă) Alexandru Ciurea (chitară lead), Robert Bușe – Skip (chitară bass) și Andrei Giucă (tobe).

Debutul formației craiovene s-a consemnat în toamna anului 2016, pe scena „Sibiu Guitar Meeting”, membrii trupei cântand și cu grupul din care provin, Generatia Folk, înființat și condus de Mădălina Amon.

În urmă cu puțin timp, Spleet a lansat un prim single, „Pierduți în Paradis”:

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: