Connect with us

Regional

Locuințe pentru medici

Nu pot fi înstrăinate

Published

on

Primăria Municipiului Târgu-Jiu va oferi locuinţe medicilor care profesează la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu şi care provin din alte localităţi.

Destinația apartamentelor oferite de municipalitate medicilor va fi în mod exclusiv pentru locuințe de serviciu pentru personalul medical de specialitate aflat în relații contractuale cu Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu.

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, Tiberiu Tătaru, susține că mai mulţi medici din alte judeţe vor să vină să profeseze la unitatea sanitară din municipiul, motiv pentru care a ajuns la un acord cu primăria în vederea repartizării unor locuinţe de serviciu în blocurile ANL sau în alte imobile administrate de municipalitate.

Potrivit managerului Tiberiu Tătaru, lipsa unei locuinţe îi descurajează pe medici să vină la Târgu-Jiu pentru a ocupa specialităţile, unde Spitalul Judeţean de Urgenţă înregistrează deficit de personal.
Locuințele oferite de municipalitate medicilor nu pot fi înstrăinate chiriașilor, acestea rămânând în proprietatea municipiului Târgu-Jiu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: gorjeanul.ro