Connect with us

Sport

Lucian Sanmartean si Lukasz Szukala pleaca la Al Ittihad

Published

on

Campioana României, Steaua, a ajuns la un acord cu Al Ittihad, echipa pregătită de Victor Piţurcă, pentru cedarea încă din iarnă a jucătorilor Lucian Sânmărtean şi Lukasz Szukala la gruparea saudită, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul clubului. Szukala şi Sânmărtean se află în cantonament cu Steaua la Oliva Nova, ei urmând să părăsească echipa în următoarele zile.

Într-o intervenţie la Dolce Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a afirmat că Szukala şi Sânmărtean au fost lăsaţi să plece din această iarnă la Al Ittihad în schimbul sumei de un milion de euro. „Steaua pierde doi jucatori de mare valoare, dar cred ca intr-un fel e bine ca pleaca acum. Costel Gilca se poate axa pe jucatorii pe care ii are la dispozitie in prezent”, a spus Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al clubului ros-albastru. Acesta mai crede ca Gilca va schimba putin sistemul de joc „pentru ca Sanmartean era un jucator unic”.

La putine ore dupa ce i-a cedat pe Lucian Sanmartean si Lukasz Szukala la Al Ittihad, Steaua este pe cale sa aduca un fost international roman. Gabi Tamas, jucator liber de contract dupa ce si-a reziliat intelegerea cu Watford, trateaza cu formatia campioana, informatia fiind confirmata de impresarul Ana-Maria Prodan. Tamas, in varsta de 31 ani, a mai avut o tentativa de revenire in Liga 1 in toamna anului 2013, cand a fost dat afara de la CFR Cluj chiar inaintea debutului, dupa o aventura extrasportiva. De atunci el a evoluat pentru Doncaster Rovers si Watford in Championship, a doua liga engleza.