DE ACTUALITATE

Luna Tango la Craiova!

luna tango

Pe 9 Septembrie la ora 19:00 trupa Luna Tango va avea spectacol în premieră la Opera Română din Craiova!

Spectacolul este bazat pe o poveste de tango inspirată din serile de tango argentinian și adusă în fața publicului într-o formă inovativă de către echipa artistică formată din Andrei Baican, Szasz Levente, Erwin Simsensohn și Alina Herescu. Spectacolul este realizat în colaborare cu Academia Națională de Tango din Austria și este finanțat de Ministerul Culturii, prin AFCN.

Luna Tango – un spectacol despre parcursul inițiatic al dansatorului de tango, un parcurs în care se poate regăsi oricine, pentru că “Luna Tango este povestea ta!”

Luna Tango este o echipă formata din dansatori, actori și muzicieni, care împreună au dat naștere unui spectacol de muzică live-tango-teatru.

Dansatorii sunt dansatori de tango argentinian, precum și dansatori de dans contemporan. Lista dansatorilor îi include și pe Csongor Kicsi și Laura Iaru (Campionii Europeni de Tango Salon 2015), Lucian Stan și Raluca Aldea, semifinaliști europeni tango de pista & escenario 2014 & 2013.
Lista completă a artiștilor o găsiți aici: http://luna.tangoact.ro/index.php/artisti/.

Luna Tango va fi un spectacol cu muzică live, cu Mariano Castro la clapele pianului (pianist din orchestra Narcotango), împreună cu Cvartetul Passione și frumoasa voce a lui Jezebel.

%d blogeri au apreciat: