Connect with us

Muzica si film

„Mădălina Amon & Friends” la Radio Craiova!

Live session acustic în studiourile postului public regional de radio, duminică, 25 octombrie, de la ora 20.

Published

on

Cantautoarea Mădălina Amon îşi invită prietenii la un live session de zile mari la Radio România Oltenia-Craiova, duminică, 25 octombrie, după ora 20!

generatia-folk

Cântece fredonate de generaţii după generaţii, inclusiv şi mai ales cele din perioada Cenaclului Flacăra, şi piese care se insinuează acum în sufletele noastre vor răsuna în studiourile postului public regional de radio la o ediţie în care o sărbătorim, la zi de naştere, pe cântăreaţa care, de trei decenii încoace, impresionează prin vocea ei puternică şi expresivă: Mădălina Amon. Alături de discipolii ei, puştii super-talentaţi de la Generaţia Folk, Mădălina Amon ne va încânta cu un live session acustic prin care ni se va dovedi încă o dată că folkul nu însemnă doar muzică, ci şi poezie autentică.

„Mădălina Amon & Friends”, o ediţie specială a emisiunii „Live la Radio România Oltenia-Craiova” cu Davian Vlad, duminică, 25 octombrie, după ora 20, un live session care se poate asculta pe frecvenţele 102,9/ 105 FM, 603/ 1314 AM, şi la www.radiocraiova.ro!

[jwplayer mediaid=”172212″]

%d blogeri au apreciat: