Connect with us

Regional

MAI a lansat campania „Alege sa fii corect!” in cadrul alegerilor parlamentare

Alin Apostol, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj, a oferit astăzi mai multe detalii la emisiunea Pulsul Zilei.

Published

on

În contextul desfăşurării alegerilor pentru membrii Camerei Deptaților și Senatului României, Ministerul Afacerilor Interne are responsabilitatea de a lua toate măsurile pentru asigurarea unor alegeri corecte, în conformitate cu legislația în vigoare.
Pentru asigurarea unui informări corespunzătoare a cetățenilor cu privire la riscurile nerespectării legislaţiei electorale, Ministerul Afacerilor Interne a iniţiat campania de prevenire și informare a cetăţenilor „Alege să fii corect!”. Aceasta se va derula la nivel național pe tot parcursul procesului electoral.
Marți, 22 noiembrie, efective din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj,Inspectoratului Județean de Jandarmi Dolj, Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Oltenia, dar și polițiști din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj au desfășurat o activitate, în Piața Centrală din municipiul Craiova, prin care au transmis cetățenilor mesajul campaniei și au împărțit mai multe afișe și pliante.
Alin Apostol, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj, a oferit astăzi mai multe detalii la emisiunea Pulsul Zilei:
Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: