Connect with us

Evenimente

Maine incepe Festivalul Primaverii la Craiova!

Targ de flori, cu spectacole si expozitii.

Published

on

Centrul Multifunctional, cea mai noua si moderna locatie din Craiova, va invita in perioada 16-17 aprilie 2016, la cea de-a III-a editie a Festivalului Primaverii, un targ de flori si bunuri de larg consum.

Numerosi expozanti, precum si o serie de spectacole si expozitii va sunt oferite in cadrul targului.

Sambata:
Concurs national de dans, organizat de Scoala gimnaziala speciala “Sf. Vasile”, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean, expozitie Muzeul Olteniei, expozitie “Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj”, expozitie Facultatea de Agronomie si Horticultura, activitati interactive oferite de Biblioteca Judeteana “Alexandru si Aristia Aman”.

Duminica:
Spectacol de dansuri oferit de “Oana Events”, recital oferit de Ansamblul Folcloric “Maria Tanase”, spectacol dedicat copiilor, sustinut de catre “Palatul Copiilor Craiova”, expozitie Muzeul Olteniei; expozitie “Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Dolj”, expozitie Facultatea de Agronomie si Horticultura, activitati interactive oferite de Biblioteca Judeteana “Alexandru si Aristia Aman”.

RAT Craiova vine in sprijinul evenimentului prin devierea a doua trasee de transport in comun catre Centrul Multifunctional: traseul 1 si traseul 24.

Targul va fi deschis intre orele 10:00-18:00 la Centrul Multifunctional. Intrarea este libera.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: