Connect with us

Regional

Malu Mare, încă o localitate din Dolj unde cetăţenii pot obţine acte de identitate

Începând de luni

Published

on

Cetățenii din comuna Malu Mare vor avea posibilitatea ca începând de luni, 03 februarie 2020, să poată depune cereri de eliberare acte de identitate și să obțină documentele, la sediul Serviciului Public Comunitar Local Malu Mare aflat în clădirea Primăriei Malu Mare, sat Malu Mare, strada Primăriei nr.7, județul Dolj.

Această posibilitate este oferită de către  Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj, care și-a deschis un punct de lucru în această localitate din luna noiembrie 2019, constatând un interes tot mai  crescut al cetățenilor pentru a obține acte de identitate, în localitatea lor de domiciliu.

Funcționalitatea acestui punct de lucru este asigurată cu sprijinul autorităților locale și a personalului încadrat la serviciul local propriu de evidență a persoanelor, activitățile fiind desfășurate sub autoritatea și controlul Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj, până la parcurgerea tuturor etapelor necesare funcționării în regim autonom al Serviciului Public Comunitar local de Evidență a Persoanelor Malu Mare.

Programul de lucru cu publicul este zilnic, între orele 08.00-12.00 atât pentru depunerea cererilor cât şi pentru eliberarea actelor de identitate.

Cetățenii din această localitate și cei care doresc să se stabilească în această localitate, pot să depună în continuare cereri și să obțină acte de identitate și de la Direcția de Evidență a Persoanelor Craiova cu sediul în municipiul Craiova, strada Unirii nr. 45, tel. 0251 416 235.

Pentru situaţii deosebite care necesită eliberarea în regim de urgență, persoanele se pot adresa direct Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj, cu sediul în municipiul Craiova, strada Vulturi nr. 9, județul Dolj.

Informaţii suplimentare  pot fi solicitate la Serviciul Public Comunitar Local Malu Mare – tel/fax:0351430146 sau la Direcţia Publică Comunitară de Evidenţă a Persoanelor Dolj – e-mail contact@evidentadolj.ro, tel: 0351 437 039, fax:0251 421 624.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: