Connect with us

National

Marcel Vela: „După următoarea ședință de Guvern, în România va funcționa Poliția Animalelor”

Published

on

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat pe Facebook că „după următoarea ședință de Guvern și publicarea OUG în Monitorul Oficial”, în România va fi înființată Poliția Animalelor.

„Unul dintre testele pe care îl dă fiecare societate vizează, fără doar și poate, și comportamentul față de necuvântătoare. La acest test, noi, ca națiune, am picat în ultimii ani de prea multe ori, în tot ceea ce privește eforturile pe care ar fi trebuit să le facem pentru ocrotirea animalelor. Am primit unele comentarii în care am fost întrebat dacă am rezolvat alte probleme importante și dacă nu cumva aceasta ar trebui să fie ultima pe listă”.

„Am promis, am făcut”, scrie Marcel Vela. Acesta spune că „după următoarea ședință de Guvern și publicarea OUG în Monitorul Oficial, România va avea o altă abordare pentru rezolvarea situațiilor grave, prin înființarea Poliției Animalelor. Astăzi, de Ziua Internațională a Animalelor, haideți să ne gândim cum ar fi lumea noastră fără aceste suflete curate și singure. Trebuie ca #împreună să ne unim în acest efort de a construi Poliția Animalelor într-o structură parteneră cu dumneavoastră, având toți același scop: Protecție și iubire pentru animale”.

Digi 24