Connect with us

Muzica si film

Marea Britanie: Colecție de timbre, în onoarea lui Paul McCartney

Published

on

Royal Mail a anunţat, astăzi, că va emite un set de 12 timbre, care îl înfăţişează pe Paul McCartney, fostul component al legendarei trupe The Beatles, precizând că doreşte să aducă, astfel, un omagiu „unuia dintre cei mai emblematici şi trainici muzicieni din toate timpurile”.

Cântăreţul britanic Paul McCartney are numeroase hituri, a primit numeroase premii, precum şi chiar de cavaler din partea Coroanei Britanice. Acum, fostul component al legendarei trupe The Beatles poate adăuga un set personalizat de timbre la lunga sa listă de distincţii, notează Reuters.     
Opt timbre vor prezenta imagini ale copertelor de album, care i-au definit cariera, de la primul său album solo din 1970, „McCartney”, la cel mai recent, „McCartney III”. Celelalte patru, o coliţă în miniatură, vor prezenta fotografii ale acestuia în studioul de înregistrare.

„Paul McCartney rămâne o figură emblematică în centrul muzicii rock şi pop – un artist a cărui moştenire este imensă şi a cărui operă continuă să atragă atenţia publicului şi aprecierea criticilor”, a declarat David Gold de la Royal Mail.

Timbrele vor fi scoase la vânzare pe 28 mai, la preţul de 16,20 lire, pentru întreg setul.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: