Connect with us

Sport

Maria Sharapova a castigat finala turneului de tenis de la Roma

Maria Sharapova a câștigat duminică finala turneului de tenis de la Roma, 4-6, 7-5, 6-1 contra Carlei Suarez Navarro și de astazi a revenit pe locul 2 în clasamentul mondial

Published

on

Maria Sharapova a câștigat duminică finala turneului de tenis de  la Roma, 4-6, 7-5, 6-1 contra Carlei Suarez Navarro și de astazi a revenit pe locul 2 în clasamentul mondial. Simona Halep,învinsă de Suarez Navarro în semifinale, va ocupa poziția a treia.

In ultimii cinci ani Sharapova a disputat trei finale la Roma  reusind sa triumfe de fiecare data iar dupa succesul de ieri rusoaica  a ajuns la 35 de titluri în carieră în circuitul WTA, din 58 de finale disputate.

In finala masculina de la Foro Italico Novak Djokovici si-a respectat statutul de lider ATP si principal favorit la Roma invingandu-l pe Roger Federer cu scorul de 6-4, 6-3.

Meciul a fost unul spectaculos, cu lovituri impresionante din partea ambilor jucători. Djokovici se află într-o formă impresionantă înainte de Roland Garros, cîştigînd patru din cinci turnee de Masters în 2015.

După această victorie, sîrbul îşi consolidează poziţia de lider ATP, avînd peste 5000 de puncte avans faţă de locul doi, ocupat de Federer.