Connect with us

Sport

Maria Sharapova va studia la Harvard!

Dupa ce a fost suspendata pentru 2 ani pentru dopaj, tenismana s-a hotarat sa studieze in aceasta perioada.

Published

on

Rusoaica Maria Șarapova, fostă numărul unu mondial în tenisul profesionist feminin și un nume de referință în sport-business, a devenit studentă la prestigioasa universitate Harvard din Statele Unite, unde își va completa cunoștințele în economie, pe perioada suspendării sale de doi ani pentru dopaj.

Șarapova a publicat pe rețelele de socializare în fotografie în care apare la intrarea în Harvard Business School, una dintre facultățile de comerț cele mai prestigioase din lume, situată în apropierea orașului Boston.

„Sunt nerăbdătoare să încep cursurile” a scris jucătoarea rusă pe pagina sa de Facebook, fără să facă alte precizări.

Maria Șarapova a fost până în acest an sportiva cea mai bine plătită din lume, grație numeroaselor sale contracte de parteneriat cu Nike, American Express, Porche sau TAG Heuer.

Conform revistei Forbes, veniturile sale au scăzut cu opt milioane de dolari într-un an, ajungând la 21,9 milioane dolari, din cauza ruperii unora dintre aceste contracte, după ce a a anunțat că a fost depistată pozitiv în timpul Openului Australiei 2016, precizează AFP.

Ea și-a lansat propria marcă de dulciuri, Sugarpova, existând numeroase produse derivate care îi poartă numele.

Rusoaica, în vârstă de 29 ani, efectuează în prezent o suspendare de doi ani pentru dopaj, în urma unui control pozitiv la meldonium, un medicament plasat pe lista produselor interzise începând cu data de 1 ianuarie 2016.

Ea a făcut apel împotriva acestei sancțiuni la Tribunalul de Arbitraj pentru Sport (TAS) de la Lausanne (Elveția).

 

 

 

sursa: agerpres.ro

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: