Connect with us

Evenimente

Marius Constantin Fecioru, audiat la DNA!

Fost secretar de stat în Ministerul pentru Societatea Informaţională, audiat la DNA

Published

on

Fostul secretar de stat în Ministerul pentru Societatea Informaţională, Marius Constantin Fecioru, a fost astazi, 26 mai, pentru a fi audiat de procurorii DNA într-un dosar ce vizează fapte de corupţie săvârşite de foşti angajaţi ai Poştei Române.

Marius Constantin Fecioru a ajuns la sediul central al DNA în jurul orei 12.30, la intrarea în sediul instituţiei el nedorind să facă declaraţii.

Fostul secretar de stat este audiat într-un dosar ce vizează fapte comise de funcţionari publici ai Poştei Române, între anii 2011- 2012, în urma cărora statul a fost prejudiciat cu aproximativ 300.000 de euro.

Se presupune ca perioada mai 2011 – 2012, din dispoziţia lui Constantin Olimpiu Nicolae, fost director Logistică în cadrul Poştei Române, la instigarea şi sub autoritatea Mioarei Pribescu, fost director executiv al Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR), şi a lui Marius Constantin Fecioru, a fost distribuită în mod repetat, de Poşta Română, fără facturare, corespondenţă prelucrată în poştă hibridă, provocând companiei naţionale un prejudiciu de 1.128.228 de lei.