Connect with us

International

Masacru în SUA

Published

on

Un nou atac armat îngrozește SUA. Un individ a împuscat mortal cel puțin 22 de persoane și a rănit peste 50 în Lewiston, Maine, potrivit CNN, care citează un oficial local.

Bărbatul a tras în mai multe locuri, inclusiv într-un restaurant și într-un spațiu unde se juca bowling, din orașul Lewiston, al doilea cel mai populat din statul Maine.

Atât locuitorii din Lewiston cât și oamenii dintr-un oraș vecin au primit mesaje de avertizare din partea poliției, respectiv să rămână în case, cu ușile încuiate. În prezent, atacatorul este încă în libertate.

Polițiștii i-au făcut publică identitatea și le-au cerut oamenilor să apeleze numărul de urgență dacă au vreun indiciu. La fața locului au fost trimiși inclusiv agenți FBI. De cealaltă parte, anchetatorii încearcă să afle motivul din spatele acestei atac sângeros.

Atacatorul, identificat drept Robert Card, este un instructor de arme de foc instruit de armată şi a fost internat recent într-un centru de sănătate mintală, potrivit Poliţiei, scrie News.ro.

Bărbatul, Robert Card, fusese instruit ca instructor de arme de foc la un centru de pregătire al Rezervei Armatei SUA din Maine. Potrivit Poliţiei, Card a fost internat într-o instituţie de sănătate mintală timp de două săptămâni în vară. Nu au fost specificate date privind tratamentul sau starea sa.

Sursa: StirilePROTV