Connect with us

National

Măsurile fiscal-bugetare, din proiectul de ordonanţă de urgenţă, au fost gândite pentru a proteja puterea de cumpărare a românilor

Published

on


Măsurile fiscal-bugetare, din proiectul de ordonanţă de urgenţă, au fost gândite pentru a proteja puterea de cumpărare a românilor într-o perioadă dificilă, a declarat ministrul muncii, Marius Budăi. Într-o intervenţie la rubrica Apel Matinal, de la postul nostru de radio, el a prezentat cele mai importante decizii care vor intra în vigoare de la întâi ianuarie anul viitor:Măsurile de sprijin pentru pensionari vor fi acordate astfel: cei cu pensii de până în 1500 de lei vor primi un ajutor de 1000 de lei, cei cu venituri de până în 2000 de lei vor primi 800 de lei, iar persoanele cu pensie de până la 3000 de lei vor beneficia de un ajutor de 600 de lei.

Banii se vor acorda anul viitor, în două tranşe, respectiv în lunile ianuarie şi octombrie. Suplimentar, pensionarii cu pensii mai mici de 2000 de lei, vor primi un sprijin financiar de 1400 de lei, tot în două tranşe, pentru plata facturilor la energie.

%d blogeri au apreciat: