Connect with us

Sport

Medalie de bronz pentru România la bob feminin

Published

on

Echipajul de bob feminin al României, format din Andreea Grecu şi Erika Halay, a obţinut, ieri, medalia de bronz în cadrul Cupei Europei de la Winterberg, Germania.

Cele două sportive din România s-au clasat pe locul trei, la doar o secundă diferenţă faţă de ocupantele locului 1, din Marea Britanie. Andreea Grecu şi Erika Halay s-au impus în competiţie cu timpul total de 1:55.56.

Locul patru a fost obţinut tot de un echipaj al României, format din Maria Constantin şi Olivia Vild. Timpul final cumulat de acest echipaj, după cele două manşe de concurs, a fost de 1:55.60.

La această etapă a Cupei Europei a mai participat şi al treilea echipaj tricolor, format din Daniela Gheauş şi Teodora Vlad, care au obţinut timpul de 1:58.52.

Competiţia internaţională a avut la start 10 echipaje, iar printre naţiunile participante au fost prezente Germania, Rusia şi Elveţia.

În perioada 02 – 05 februarie, pârtia Bucovina din Vatra Dornei va găzdui Campionatele Mondiale de Sanie pe piste naturale, la care sunt aşteptaţi sportivi din 20 – 22 de ţări, de pe cinci continente.

 

Sursa: Mediafax