Connect with us

Sport

Meme Stoica în permisie

Meme a discutat cu jurnaliştii arabi despre transferurile Stelei.

Published

on

Mihai Stoica a acordat prima declaraţie după aproape un an şi jumătate de „silenzio stampa” forţată de condamnarea primită în „dosarul transferurilor”. Meme a profitat de recentă permisie de trei zile primită din partea conducerii penitenciarului Jilava şi a discutat cu jurnaliştii arabi despre transferurile Stelei.

„Este o anumită presiune din partea suporterilor pentru a realiza transferuri importante în această perioada şi am discutat deja cu antrenorul Mirel Rădoi despre ce are nevoie în noul sezon. Vom vedea ce putem face pentru a aduce câteva nume importante pentru că este clar că echipa are nevoie de un suflu proaspăt. În trecut am vândut foarte mulţi jucători de calitate, iar acest lucru se vede acum, ne costă din punct de vedere al competitivităţii. Urmărim câţiva tineri de mare perspectiva, însă am putea readuce la echipa şi o parte a fotbaliştilor cedaţi în ultimii ani. Nu este niciun secret că Sânmărtean şi Szukala se află pe lista celor pe care ni i-am dori înapoi în lot. Cei doi sunt fotbalişti importanţi, ambii cu mare experienţă. Totul depinde de ei şi de clubul la care se află acum. Există câteva probleme financiare între noi şi clubul saudit şi acum aşteptăm să vedem ce se va întâmplă, însă este clar că revenirea lui Sânmărtean şi Szukala la Steaua ar reprezenta o mare bucurie pentru noi”, a spus Meme Stoica pentru akhbaar24, scrie sursa citată.

Szukala şi Sânmărtean au fost vânduţi de Steaua în Arabia Saudită, la Al Ittihad, în iarnă, însă arabii n-ar fi plătit nici până acum indemnizaţiile de transfer. În plus, cei doi n-ar mai intră în planurile noului antrenor al echipei, Loti Boloni, care ar dori să aducă alţi străini în lot. Fostul selecţioner al României l-a achiziţionat deja pe ghanezul Sulley Muntari şi pregăteşte înregimentarea lui Kevin-Prince Boateng, rămas liber de contract după ce a fost concediat de Schalke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: cotidianul.ro