Connect with us

Fapt divers

Memoriile prințului Harry, în Guiness Worlds Records, cea mai rapid vândută carte, din toate timpurile

Published

on

„Rezervă”, volumul de memorii, scris de prinţul Harry, este cea mai vândută carte, din România, în ultima săptămână. Cel de-al doilea tiraj, publicat în regim de urgenţă de Editura Nemira, se găseşte, din nou în librării, începând de vineri.

În prima săptămână de la lansare, memoriile prinţului Harry, duce de Sussex, au atins vânzări record, la nivel mondial, de peste 3,2 milioane de exemplare, în format tipărit, digital şi audio. Volumul a devenit cea mai rapid vândută carte de non-ficţiune din toate timpurile, intrând în Guiness Worlds Records.

„Rezervă” a devenit bestseller, instantaneu, în numeroase ţări. Cartea a fost publicată, simultan, în 16 limbi, urmând să apară, în alte 10 limbi, în întreaga lume. La data publicării sale iniţiale pe 10 ianuarie, ”Spare” a atins cel mai mare total de vânzări, în prima zi, pentru orice carte non-ficţiune, publicată vreodată atât de editura Nemira, cât şi de de Penguin Random House, cel mai mare editor comercial din lume.

„Rezervă” îi poartă pe cititori înapoi în timp, amintindu-le una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut: doi băieţi, doi prinţi, care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmăreşte, cuprinsă de tristeţe şi de teamă. După ce Diana, prinţesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea şi în sufletul lor – şi cum avea să fie viaţa lor mai departe. Cartea spune povestea a ceea ce a urmat pentru Harry, care, pentru prima oară, îşi relatează viaţa cu onestitate. 

%d blogeri au apreciat: