Connect with us

Sport

Mesajul postat de Pele, după ce presa braziliană a anunțat că starea sa de sănătate s-a înrăutățit

Published

on

Anunțul presei braziliene, conform căruia Pele nu mai răspunde la tratamentul cu chimioterapie și primește „îngrijiri paliative” a îngrijorat întreaga lume a fotbalului, iar legendarul fotbalist a transmis un mesaj fanilor, prin intermediul rețelelor de socializare. Brazilianul, în vârstă de 82 de ani, a afirmat că se simte „puternic şi plin de speranţă”, iar starea sa ar fi „stabilă” (conform unui raport medical publicat pe Instagram). „Prieteni, vreau ca toată lumea să rămână calmă și pozitivă. Sunt puternic, iar cu multă speranță îmi urmez tratamentul ca de obicei. Vreau să mulțumesc întregului staff de la spital pentru îngrijirea de care am avut parte. Am multă încredere în Dumnezeu și fiecare mesaj pe care îl primesc de la voi îmi dă energie. Și mă uit și la Brazilia la Cupa Mondială! Mulțumesc mult pentru tot” – Pele, pe Instagram.

Într-un comunicat emis sâmbătă seara, spitalul Albert Einstein din Sao Paulo precizează că Pele „a avut un răspuns bun la tratamentul pentru îngrijirea infecţiilor respiratorii” și este supus unei „reevaluări a tratamentului cu chimioterapie”.

Considerat de mulţi cel mai bun fotbalist din toate timpurile, Pele s-a operat, anul trecut, de o tumoare la colon, care i-a fost detectată, cu ocazia unor examene medicale de rutină.

%d blogeri au apreciat: