Connect with us

Muzica si film

„Metronom” şi „R.M.N.” – în competiţia Festivalului Internaţional de Film de la Göteborg

Published

on

Astăzi începe Festivalul Internaţional de Film de la Göteborg, cel mai important eveniment de acest gen din Scandinavia. În competiţie au fost selectate şi două filme româneşti. Este vorba despre „Metronom” de Alexandru Belc şi „R.M.N.” de Cristian Mungiu.

Festivalul de Film de la Göteborg prezintă, anual, aproximativ 400 de producţii din întreaga lume, iar la proiecţii participă în jur de 160.000 de spectatori. Aproximativ 1.900 de cineaşti, jurnalişti şi delegaţi din industrie sunt prezenţi la acest festival.

ICR Stockholm susţine participarea regizorului filmului „Metronom”, Alexandru Belc, respectiv a editorului Patricia Chelaru. Echipa filmului a fost invitată, în perioada 31 ianuarie – 3 februarie, pentru a participa la discuţii cu publicul şi cu presa suedeză. Filmul va fi proiectat pe 31 ianuarie, de la 17:30, la cinematograful Capitol, pe 1 februarie, de la 20:15, la cinematograful Gota şi pe 2 februarie, de la ora 12:30, la cinematograful Draken.

Filmul „R.M.N.”, regizat de Cristian Mungiu, va fi proiectat pe 3 februarie, de la 21:15, la cinematograful Biopalatset, pe 4 februarie, de la 17:30, la cinematograful Bio Roy, şi pe 5 februarie, de la 14:45, la cinematograful Draken.

%d blogeri au apreciat: