Connect with us

Regional

Migranți depistați de polițiștii de frontieră

Published

on

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II au depistat vineri, 04.06.2021, în jurul orei 05:30, în zona de competenţă, doisprezece cetăţeni, care au traversat fluviul Dunărea cu ajutorul unei ambarcaţiuni, pentru a intra  ilegal în Romania, din Serbia.

În cadrul primelor verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetățeni din Irak, Siria și Tunisia, șase adulți, cu vârste cuprinse între 22 şi 35 de ani și șase copii, cu vârste cuprinse între 7 şi 12 de ani.

De asemenea, în cadrul cercetărilor, cetăţenii străini au declarat că au trecut frontiera din Serbia, cu o ambarcaţiune  gonflabilă cu motor, condusă de unul dintre ei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, pentru depistarea tuturor persoanelor implicate și pentru a stabili întreaga arie infracțională, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: