Connect with us

Sport

Mihai Roman se transfera la olandezii NEC Nijmegen

Presedintele pandurilor, Narcis Raducan, a ajuns la un acord de transfer.

Published

on

Pandurii Târgu Jiu a ajuns la un acord pentru transferul atacantului Mihai Roman la gruparea olandeză NEC Nijmegen, a declarat, luni, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, preşedintele clubului gorjean, Narcis Răducan:

”Am luat act de dorinţa enormă a lui Mihai de a juca într-un campionat mai atractiv fotbalistic. Bineînţeles, nici suma obţinută în urma transferului nu este de neglijat. Mai ales că vom deţine şi 15 la sută dintr-un viitor transfer, ceea ce va dubla suma. În câteva zile vom aloca o parte din aceşti bani pentru a aduce un atacant de acelaşi nivel”, a precizat preşedintele clubului gorjean, Narcis Răducan pentru digisport.ro.

Potrivit presei olandeze, Roman a semnat pe trei sezoane cu NEC Nijmegen, echipă aflată pe locul 9 în Olanda, după primele patru etape din acest sezon, cu doar 6 puncte: ”După luni de scouting intens, timp în care am urmărit mai mulți candidați, putem anunța cu mândrie că am semnat un contract cu Mihai Roman. Suntem foarte mulțumiți că îl vom avea la echipă”, a declarat președintele clubului batav, Bart van Ingen, pe site-ul oficial al echipei.

Mihai Roman a declarat: ”Sunt bucuros că voi pleca în prima ligă olandeză şi cariera mea continuă traseul ascendent pe care mi l-am propus. Mulţumesc conducerii şi antrenorului că au înţeles dorinţa mea. Le doresc multă baftă băieţilor să ajungă acolo unde le e locul, în play-off, să facă fericiţi minunaţii noştri suporteri”, a spus Mihai Roman, citat de Prosport, despre transferul în Olanda.

În sezonul trecut, Roman a marcat 16 goluri în 32 de partide, fiind al doilea golgheter al Ligii 1.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: