Connect with us

Regional

Mini spital pentru servicii de urgenţă

Centru de permanență în cartierul Ostroveni.

Published

on

Cartierul Ostroveni, cel mai mare din Râmnicu Vâlcea, va avea o unitate sanitară de urgenţă care va deservi zona de sud a municipiului, dotată cu aparatură modernă şi care va putea oferi servicii de prim ajutor, permanenţă medicală etc.

Aceasta va funcţiona, după cum a declarat primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, la parterul fostului internat al Liceului Ferdinand.

„Tot parterul va fi amenajat ultramodern într-un centru de permanenţă ca să ofere servicii medicale de urgenţă pentru locuitorii din Ostroveni.

Pentru tot felul de injecţii, tratament cu insulină, intervenţii rapide chirurgicale, locuitorii din zona de sud vor putea merge aici şi să nu stea ore la UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Am semnat în acest sens un parteneriat cu preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, pentru amenajarea acestei unităţi sanitare. În acest an, sper să fie gata.

De spaţiu şi de amenajarea acestuia se va ocupa primăria de partea medicală, personal se va ocupa Consiliul Judeţean Vâlcea. Acesta vine ca un răspuns solicitărilor de natură socială venite din partea locuitorilor din Ostroveni”, a precizat primarul Mircia Gutău, în cadrul unei conferinţe de presă.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: