Connect with us

Regional

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, este asteaptata astazi în judeţul Dolj

Published

on

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, este asteaptata astazi în judeţul Dolj pentru aparticipa la activităţi de vaccinare inclusiv în mediul rural.

Sunt programate, printre altele, întâlniri cu reprezentanţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie din Craiova, cu manageri de spitale, cu medici de familie, precum şi cu reprezentanţi ai direcţiei de sănătate publică şi ai serviciului de ambulanţă judeţean. Daniela Diaconu, despre calendarul vizitelor:

INSERT: diaconu vizita 11= 30 sec

Potrivit Ministerului Sănătăţii, Ioana Mihăilă va face astazi  o vizită la Centrul de vaccinare de la Sala Polivalentă din Craiova.

Programul vizitei cuprinde şi întâlniri cu reprezentanţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie din Craiova, cu manageri de spitale, cu medici de familie, cu reprezentanţi ai direcţiilor de sănătate publică şi ai serviciului de ambulanţă judeţean, precum şi cu reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului Dolj.

Ministrul va participa maine, la Işalniţa, la activitatea de vaccinare. Totodată, programul vizitei cuprinde şi întâlnire cu asistenţii medicali comunitari.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: