Connect with us

National

Minivacanţa de Sfânta Maria a dublat numărul rezervărilor pentru sejururi în România

Published

on

Minivacanţa de Sfânta Maria a dublat numărul rezervărilor pentru sejururi în România, dar şi în afara ţării.

Litoralul autohton rămâne destinaţia preferată, însă sunt şi turişti care aleg zone mai liniştite, precum Delta Dunării, satele tradiţionale româneşti, staţiunile balneare sau cele montane.

Potrivit estimărilor făcute de hotelieri, pe litoralul autohton sunt aşteptaţi aproximativ 200.000 de turişti, în minivacanţa de Sfânta Maria, ceea ce echivalează cu cel mai aglomerat weekend din acest sezon estival.

Cei mai mulţi aleg staţiunea Mamaia, care este aproape de capacitatea maximă, iar dacă în iulie erau hoteluri şi vile pe jumatate goale, acum cu greu se mai poate găsi cazare, transmite corespondentul RRA, Sorin Cealera.

Hotelieri au regândit ofertele la cazare, masă şi alte servicii, iar suspendarea taxei de parcare pe timp de noapte pare să fi avut, de asemenea, un efect pozitiv.

Ieri, într-o conferinţă de presa organizată chiar în Mamaia, primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, a anunţat un weekend supra-aglomerat în staţiunea considerată perla litoralului românesc :Continue Reading
%d blogeri au apreciat: