Connect with us

Muzica si film

Mira a lansat piesa “Dor de tine” pe Sens Unic,la Radio România Oltenia – Craiova.(AUDIO)

Published

on

Mira a devenit cunoscută odată cu apariția în al doilea sezon al emisiunii de talente Vocea României unde l-a avut ca mentor pe cântărețul și compozitorul Marius Moga. 

Artista s-a născut în Târgu Jiu și a crescut în Rovinari. Încă de mică, își însoțea mama la nunți în orașul natal, alături de care cânta muzică populară. La vârsta de 13 ani, s-a înscris la Palatul Copiilor din Târgu Jiu, unde a studiat timp de trei ani muzică ușoară.


Anul 2018 se poate spune că a fost anul consacrării. După hituri precum „Dragostea nu se stinge”, „Bella”, „Anii mei”, „Uit de tine”, Mira a câștigat la categoria „Star Debut”.


Anul 2019 a fost marcat de încă două hituri ale deja celebrei artiste: „Cum de te lasă” – cea mai de succes piesă solo și „Străzile din București” (feat. Florian Rus) – probabil cea mai cunoscută și iubită piesă. Cele două single-uri se auzeau peste tot, de la posturi de televiziune sau radio, în magazine, cluburi și petreceri. 


Mira a fost alături de noi, pe Sens Unic, la Radio România Oltenia – Craiova si a vorbit cu Cristian Barbu despre noul single, despre începuturile in muzica, dar și despre planurile de ziua ei de naștere, de peste câteva zile (12 martie).

Sursa foto: Mira