Connect with us

Muzica si film

Misha Miller lansează “Mahala”, o colaborare incendiară cu Sasha Lopez

Published

on

Misha Miller revine cu o nouă colaborare cu Sasha Lopez, care promite să devină acel hit viral ce se va auzi la toate petrecerile, în cluburi, la radiouri.

”Mahala” este un mix unic în care vocea puternică a Mishei Miller este pusă în evidență de beatrurile electronice ale lui Sasha Lopez. Acordurile originale ale piesei Mahalageasca vin să completeze energia piesei și să o transforme într-un super hit.

„Muzica veche ne inspiră mereu și reprezintă reper în creația noastră. Tocmai de aceea o piesă atât de veche ne-a provocat, iar acum Mahalageasca sună atât de fresh și modern. Ca de fiecare dată, colaborarea cu Sasha a fost o încântare și îi mulțumesc că a acceptat invitația de a lucra împreună. Cu siguranță o să vă placă rezultatul și o să vă inspire”, a declarat Misha Miller.

„Mă bucur că am acceptat invitația Mishei de a mai face o piesă împreună, prima colaborare (Smoke Me) fiind una de mare succes. Când am auzit piesa în varianta de demo, am știut că mi se potrivește și că putem face din ea, împreună, un nou hit internațional”, a spus Sasha Lopez.

Misha Miller

Videoclipul piesei “Mahala” suprinde energia piesei, iar Misha ne bucură cu prezența ei încântătoare în ipostaze atât de inedite de styling, atât feminine cât și masculine. În videoclip, Misha a pus accent pe frumusețea umană și pe libertatea de exprimare fără limite.

Despre Misha Miller

O prezență fresh și carismatică, cu o personalitate complexă, artist și songwriter, Misha Miller a reușit încă de la debutul în muzică să-și asigure un loc în topurile din Europa. A semnat colaborări importante și piese care au devenit rapid adevărate hituri. „Smoke Me”, feat. Sasha Lopez, „What Mama Said” și „Sacred Touch”, feat. Manuel Riva și „Touche”, feat. Sickotoy, sunt doar câteva dintre piesele care au milioane de vizualizări pe YouTube și streamuri pe platformele digitale și au ocupat locuri im