Connect with us

Sanatate & Life Style

Mit sau adevar? Medicul naturopat Cristian Rachitan despre uleiurile esentiale: “Acolo se minte de doua ori”

Published

on

Medicul crescut la Gura Văii, în județul Mehedinți, ajuns să fie solicitat de numeroase vedete în cabinetul său din Statele Unite ale Americii, călător al lumii, locuitor pentru o perioadă al unei mănăstiri budiste și cunoscător al practicilor medicale asiatice.

Și totuși, acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le putem adăuga pe lista celor care descriu viața plină de știință, aventură și spiritualitate a medicului Cristian Răchitan.

Vine în România de câteva ori pe an, pentru că este mereu invitat să susțină conferințe în Europa, dar nu numai. Călătorește lumea în lung și-n lat, ducând mai departe concluziile cercetărilor sale. În rest, este stabilit în America, acolo unde tratează pacienți cu diverse afecțiuni.

Este considerat unul dintre cei mai buni diagnosticieni din lume, iar tehnicile sale reprezintă o îmbinare între știința medicală și spiritualitate.

Medicul naturopat Cristian Răchitan a fost invitatul colegei noastre Daria Andriescu la emisiunea Pulsul Zilei.

Pe lângă concluzia la care a ajuns specialistul în ceea ce privește cauza îmbolnăvirilor, medicul a explicat și de ce uleiurile esențiale pentru tratarea bolilor reprezintă o iluzie falsă, dar și cum modificările hormonale ne pot afecta imunitatea.

Interviul complet îl puteți asculta aici:

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: