Connect with us

National

Moldovenii, chemați la vot: “Zeci de autocare din Transnistria au trecut deja Nistrul”

Published

on

Preşedintele PMP avertizează că zeci de autocare din Transnistria au trecut deja Nistrul şi votează masiv în secţiile din Republica Moldova, cerându-le moldovenilor să meargă la vot.

„Sunt alegeri decisive pentru următorii zece ani pentru Republica Moldova. Bătălia nu este despre cine va conduce sau nu, ci despre anexarea din nou a R. Moldova de către Rusia. Spre deosebire de cetăţenii R. Moldova care invocă dezamăgirea sau lehamitea, proruşii ies la vot”, a scris Eugen Tomac, pe Facebook.

Liderul PMP susţine că „zeci de autocare din Transnistria au trecut deja Nistrul şi voteaza masiv în secţiile deschise pe teritoriul R. Moldova special pentru cei din zona de conflict”, scrie News.ro.

„Ei ştiu de ce s-au mobilizat, rămâne de văzut dacă şi cetăţenii moldoveni, care întodeauna s-au mobilizat în ceasul al 12-lea ştiu pentru ce sa iasă masiv la vot! Acum ori niciodată!”, încheie Eugen Tomac.

Moldovenii votează duminică într-un scrutin în care îşi aleg cei 101 membri ai Parlamentului unicameral, al cărui rezultat poate amplifica disensiunile între formaţiunile prooccidentale şi proruse.


Continue Reading
%d blogeri au apreciat: