Connect with us

Evenimente

MTV Movie Awards vor recompensa și programe de televiziune

MTV intenționează să transforme ziua de 7 mai într-un „festival al filmului și televiziunii”.

Published

on

MTV Movie Awards, premiile acordate de către publicul acestui post american, vor recompensa, începând din acest an, și programe de televiziune.

Spre deosebire de Oscaruri, premiile Grammy sau premiile Emmy, MTV Movie Awards se bazează pe votul online, deschis tuturor, și sunt văzute ca o celebrare a culturii pop.

De-a lungul timpului, MTV a inclus categorii iconoclaste, cum ar fi premiile pentru cel mai bun sărut, cea mai reușită confruntare sau cel mai bun personaj negativ.

Creată în urmă cu 25 de ani, gala este departe de a fi însă o ceremonie presărată cu anecdote. Manifestarea este extrem de urmărită în Statele Unite și este frecventată de către o bună parte din lumea vedetelor de cinema.

Anul trecut, premiul pentru cel mai bun film, recompensat cu un trofeu sub forma unei cutii de popcorn aurite, a revenit producției „Star Wars: The Force Awakens”, al șaptelea opus din franciza „Războiul stelelor”.

Redenumit „MTV Movie & TV Awards”, pentru a include și programele de televiziune, evenimentul va avea loc pe 7 mai, la Shrine Auditorium din Los Angeles.

MTV intenționează să transforme ziua de 7 mai într-un „festival al filmului și televiziunii”, cu concerte, oaspeți și preparate culinare.

 

Sursa: Agerpres

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: