Connect with us

Muzica si film

NEIKED și Mae Muller au lansat varianta acustică a hit-ului “Better Days”

Published

on

NEIKED și Mae Muller au lansat varianta acustică a hit-ului “Better Days”. Împreună cu noua piesă a apărut și videoclipul noii versiuni. Acesta a fost filmat la Lightbox, Vauxhall și regizat de Raja Virdi de la Phase Films, NEIKED filmându-și partea la Stockholm. 
 
Varianta originală, care conține și vocea lui Polo G, fost lansată luna trecută și a avut un succes imens, ajungând pe locul 32 în Official UK și pe 29 în the Billboard Hot 100, acumulând peste 80 milioane de stream-uri. Piesa a devenit virală pe TikTok, fiind folosită în peste 235 de mii de videoclipuri.
 
“Am lucrat așa de mult la această piesă și sunt foarte fericită că vă place melodia. Sunt o fană a muzicii lui NEIKED și Polo G, lucrând cu ei a fost un vis devenit realitate. Sper că toți cei care ascultă piesa se simt bine, dansează, cântă și se bucură de viață”, a spus Mae despre piesă. Aceasta a mai adăugat că se simte privilegiată să lucreze cu NEIKED și Polo G, care sunt doi oameni minunați și cu care a reușit să creeze ceva special.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: