Connect with us

Evenimente

Nelu Dumitrescu intră pe „Sens unic” la 14,15

Published

on

Nelu Dumitrescu, membru fondator al legendarei trupe Iris, intră pe „Sens unic”, la Radio România Oltenia-Craiova, de la ora 14,15, pentru a-i povesti lui Davian Vlad despre piesa „Un alt format”, recent lansată sub titulatura Iris – Nelu Dumitrescu.

Piesa a fost compusă și înregistrată în perioada pandemiei, lucru care se reflectă în versurile melodiei, create de Eliza Manda. Mai mult decât atât, „Un alt format” este rezultatul unei fructoase colaborări virtuale cu doi artiști suedezi, Jan Kennet Bingegard și Jan Lund. Videoclipul melodiei „Un alt format” a fost realizat de Ionuț Trandafir.

Membrii trupei s-au întâlnit la sala de repetiții, imediat ce acest lucru a fost permis și au început să contureze noua melodie. Au urmat vizitele la studio pentru înregistrarea piesei, iar la finalul lunii iunie a fost filmat videoclipul. Toate acestea au decurs cu prudență și respectând pe cât posibil toate regulile pentru ca nimeni să nu fie expus riscului îmbolnăvirii.

Single-ul „Un alt format” va fi inclus in setlist-ul următoarelor concerte pe care trupa IRIS – Nelu Dumitrescu le va susține, în aer liber, în această vară.