Connect with us

Muzica si film

Nightmare Alley, al lui Guillermo del Toro, are dată de lansare

Published

on

Distribuția filmului este impresionantă

S-a anunțat data premierei pentru Nightmare Alley, al lui Guillermo del Toro, scrie flickeringmyth.com. Adaptarea semnată de către del Toro și-a încheiat producția în decembrie 2020, iar acum Searchlight a oferit o dată oficială a premierei. Nightmare Alley va ajunge în săli pe 3 decembrie 2021.

Inspirat din romanul noir al lui William Gresham, filmul are o distribuție din care fac parte Bradley Cooper (A Star is Born), Cate Blanchett (Thor:Ragnarok), Toni Collette (Knives Out), Willem Dafoe (The Lighthouse), Richard Jenkins (The Shape of Water), Rooney Mara (Carol), Ron Perlman (Hellboy) și David Strathaim (Good Night, and Good Luck). Filmul lui Del Toro este un remake la producția omonimă din 1947.

Iată sinopsisul oficial: În Nightmare Alley, un ambițios om din lumea carnavalului (Bradley Cooper) cu o înclinație naturală pentru manipularea oamenilor cu doar câteva cuvinte se combină cu o femeie psihiatru (Cate Blanchett), chiar și mai periculoasă.

Din echipa carnavalului mai fac parte Molly (Rooney Mara), prezentatorul Clem (Willem Dafoe) și Ron Perlman în rolul lui Bruno „Omul de fier”. Richard Jenkins face parte din înalta societate în rolul bogatului industriaș Ezra Grindle.

sursa: cinemagia.ro

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: