Connect with us

Regional

Noaptea Muzeelor 2022. La Radio Oltenia, ”vezi ce asculți!”

Published

on

Pe 14 mai 2022, muzeele și instituțiile de cultură, din cele mai mari orașe din țară, așteaptă ca românii să le treacă pragul, în număr cât mai mare. După două ediții de pandemie, oamenii pot vizita, în format fizic, muzeele și instituțiile, care-și vor deschide porțiile cu ocazia celea de-a 18-a ediții a “Nopții Muzeelor”.

Evenimentul este inițiat de Ministerul Culturii din Franța și patronat în prezent de Consiliul Europei, de UNESCO și de Consiliul Internațional al Muzeelor.

Noaptea Muzeelor 2022 este un eveniment cultural internațional, în care muzeele și instituțiile au program prelungit, pentru a putea fi vizitate de toți pasionații și iubitorii de artă și de cultură. Oamenii vor putea vizita expoziții, intervenții și experimente artistice, proiecții, spectacole, ateliere, concerte, tururi interactive.

Pentru a afla mai multe informații, accesați noapteamuzeelor.org.

Radio Oltenia – Craiova se alătură evenimentului, iar ascultătorii noștri vor putea vedea ce aud!  Etapele prin care s-a trecut, în ultimii treizeci de ani, în înregistrarea, procesarea și redarea/difuzarea sunetului postului nostru de radio, începând de la magnetofoanele rusești, la softul de emisie automată Q-Sound, vor fi prezentate publicului, la parterul studioului nostru, aflat în Craiova, pe Bulevardul Știrbei Voda, nr.3.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: