Connect with us

Fapt divers

Noaptea Privighetorilor – ediția 2021

Published

on

Societatea Ornitologică Română (SOR) organizează, sâmbătă, 12 iunie, a IX-a ediție a evenimentului Noaptea Privighetorilor. Cel mai relaxant duel dintre păsări și oameni se desfășoară în mediul online, pe pagina de Facebook a Societății Ornitologice Române și pe pagina sucursalei din Cluj.

„Noaptea Privighetorilor 2021 va debuta de la ora 10:00, cu un tur ornitologic virtual realizat de specialiști ai SOR, în care vom descoperi împreună o parte dintre păsările cântătoare și migratoare pe care le putem vedea în România. La ora 13:00, vom asculta un recital de harpă interpretat de tânăra noastră artistă Rebeca Marin, iar de la ora 18:00 ne vom delecta cu un concert de muzică clasică alături de artiștii Aurelian Băcan (clarinet), Bogdan Bohuș (pian), Teodora Buia (vioară), Lilla Fodor (violă), Diana Stir (violoncel) și Sonia Vulturar (vioară)”, se arată în comunicatul organizației.

Programul complet al ediției din 2021

10:00 – Descoperă Păsările ÎnCîntătoare – Tur ornitologic virtual

13:00 – Recital de harpă: Rebeca Marin

Lucrări de: Antonio Vivaldi, Christoph Pampuch

19:00 – Concert de muzică clasică

Interpretează artiștii: Aurelian Băcan (clarinet), Bogdan Bohuș (pian), Teodora Buia (vioară), Lilla Fodor (violă), Diana Stir (violoncel) și Sonia Vulturar (vioară). 

Lucrări de Gioachino Rossini, Claude Debussy, Antonio Vivaldi, Serghei Prokofiev.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: