Connect with us

Fapt divers

Noi informatii despre Galaxy S9!

Samsung copiaza o specificatie de la iPhone X

Published

on

Galaxy S9 se afla deja in teste la firmele care asigura retelele de telefonie din Coreea. Astfel, au fost „scapate” in presa noi informatii despre acest telefon.

Potrivit celor de la Android Authority, care citeaza site-ul coreean ETNews, Galaxt S9 va avea animoji 3D, precum cele de la iPhone X.

Aceste emoticoane animate sunt obtinute cu ajutorul camerei foto frontale, care urmareste expresiile faciale ale utilizatorului si le suprapune cu iconitele. Deocamdata nu stim cum va numi Samsung aceasta specificatie.

De asemenea, aflam ca noul smartphone va avea doua difuzoare, unul in partea de jos a telefonului si unul in partea de sus.

Noul mod de amplasare ar trebui sa rezolve o problema mentionata de multi utilizatori Note 8 si Galaxy S8: difuzoarele erau amplasare neinspirat si erau acoperite din greseala cu mana.

Este posibil ca noile difuzoare de la S9 sa fie dotate cu sistem Dolby Surround si sa fie produse de AKG, brandul audio detinut de Samsung.

Cei care au testat noile telefoane spun ca S9 seamana mult la design cu S8, dar este mai subtire si are marginile putin mai rotunjite.

Butonul Bixby va fi amplasat tot in partea stanga a ecranului, la fel ca la modelul anterior.

sursa: yoda.ro

%d blogeri au apreciat: