Connect with us

Regional

Nou proiect la CCS Craiova: POT (POETRY, OPEN THERAPY)

Published

on

Casa de Cultură a Studenților Craiova lansează, pe 6 martie, ora 19.00, proiectul POT (POETRY, OPEN THERAPY),  la care pot participa tineri, între 15 și 35 de ani, indiferent de domeniul de activitate. Singura condiție este dorința de a se dezvolta și de a-și descoperi abilități noi, prin intermediul poeziei.

Conceptul proiectului ”POT (POETRY, OPEN THERAPY)” are la bază ideea că  poezia este o artă, dar și un limbaj al exprimării trăirilor, raportate la lumea exterioară. Totul pentru integrarea tinerilor într-un fenomen considerat, azi, de nișă. POT (POETRY, OPEN THERAPY) reprezintă un suport creativ în dezvoltarea acestora, prin intermediul cuvintelor și sentimentelor. Nu sunt cursuri, pentru că poezia nu poate fi predată. Sunt întâlniri cu scriitoareea Ana Parschivescu, în care se vorbește, se scrie poezie, se citește, se propune, se. E despre, cu și pentru tineri.

“Pentru că poezia există și eu sunt sigură că are un drum, în orice context. Luni seara, vom fi conectați cu ea și avem ocazia de a demonstra că poeții sunteți voi, atât de tineri, atât de creativi, atât de curajoși, sensibili, problematici”, spune Ana Paraschivescu.

Vor fi întâlniri și cu scriitori din regiune și din țară, iar finalitatea proiectului va fi o antologie a poeziilor scrise de tinerii participanți. Accesul este gratuit.