Connect with us

Fapt divers

Nou scandal la Hollywood: regizorul filmului „Fast and furious” – acuzat de abuzuri sexuale

Published

on

Actriţa italiană Asia Argento, una dintre liderele mişcării #MeToo, l-a acuzat de abuzuri sexuale pe regizorul american Rob Cohen, realizatorul peliculei „Fast and furious”. Actriţa a denunţat o agresiune sexuală, săvârşită de Rob Cohen, în 2002, informează Agerpres.

„Este pentru prima dată când vorbesc despre Cohen. A abuzat de mine, după ce m-a făcut să beau GHB. La vremea respectivă, nu prea ştiam ce era. M-am trezit, dimineaţa, dezbrăcată, în patul lui”, a spus actriţa şi regizoarea de 45 de ani, referindu-se la substanţa supranumită „drogul violului”, într-un interviu publicat în Corriere della Sera.

Agresiunea s-a produs când Asia juca în filmul ”xXx”, regizat de Rob Cohen, alături de Vin Diesel şi Samuel L. Jackson. Un purtător de cuvânt al lui Rob Cohen a negat acuzaţiile aduse.

Asia Argento a fost, la rândul ei, acuzată, în 2018, de agresiune sexuală, de actorul american Jimmy Bennett, pentru incidente petrecute într-un hotel din California, pe când acesta avea 17 ani. După ce, initial, a negat existenţa oricărei relaţii sexuale cu acesta, actriţa a retractat, ulterior, negând, totuși, versiunea prezentată de Jimmy Bennett.

În replică la unele informaţii, apărute în presă, potrivit cărora ar fi virat 380.000 de dolari în contului tânărului actor american, Asia Argento a explicat că partenerul ei de la vremea aceea, renumitul bucătar Anthony Bourdain, i-a oferit această sumă, pentru a „răspunde cu compasiune cererilor de sprijin” economic, exprimate de Jimmy Bennett.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: