Connect with us

Fapt divers

Noua serie Batman va fi „inteligentă şi plină de acţiune”

Afirmaţia îi aparţine actorului Joe Manganiello, interpretul lui Deathstroke în viitoarea peliculă regizată de Ben Affleck

Published

on

Într-un cunoscut podcast american, Super Genius, prezentat de Mark Madden, actorul Joe Manganiello a povestit cum a primit rolul antagonistului, Deathstroke, din viitorul film Batman şi care sunt elementele caracteristice acestui proiect, cu Ben Affleck în rol central, dar şi în scaunul regizoral.

„Când m-am întâlnit cu Ben, am discutat despre povestea filmului. Cred că aduce o idee nouă şi publicul va fi surprins, pentru că nimeni nu a mai abordat acest aspect, care este, de altfel, esenţial în caracterizarea lui Batman”, a spus el.

Cât despre direcţia în care o va lua franciza odată cu acest nou film, starul lui Magic Mike a explicat: „Cred că este ceva nou şi familiar în acelaşi timp. Va duce franciza într-o direcţie agreată de majoritatea. Va fi ceva inteligent, plin de acţiune şi de toate elementele acelea pe care le iubesc oamenii la aventurile lui Batman.”

Batman nu are încă o dată de lansare. Printre viitoarele titluri Warner Bros/DC se numără Wonder Woman (1 iunie 2017), Justice League (16 noiembrie 2017), Flash (15 martie 2018) şi Aquaman (26 iulie 2018).

 

 

 

 

 

sursa:cinemagia

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: