DE ACTUALITATE

Noul presedinte al Asociatiei Craiova Capitala Europeana a Culturii 2021

Vineri, 28 august 2015, s-a desfășurat ședința extraordinară a Adunării Generale a „Asociației Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021”. În cadrul reuniunii instituțiilor membre ale Asociației Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021 s-a prezentat și dezbătut raportul pentru perioada august 2014-august 2015, s-a discutat și supus la vot propunerea de a primi noi membri în cadrul asociației şi a fost aleasă conducerea pentru mandatul 2015 – 2016.

În prezenţa reprezentanţilor membrilor fondatori ai Asociaţiei, preşedintele Antoniu Zamfir a prezentat raportul din perioada mandatului său.

„Am reușit, împreună cu toți colegii din Consiliul Director, să demonstrăm craiovenilor că dorinţa de a obține acest titlu este legitimă şi că patrimoniul cultural al Craiovei şi al întregii zone istorice Oltenia poate fi pus în valoare prin programe culturale ce vor transforma orașul nostru într-o urbe cu adevărat europeană.”

Instituţii din Oltenia, cooptate în structura ACCEC 2021

În urma votării în unanimitate, Consiliul Judeţean Olt, Consiliul Judeţean Mehedinţi, Consiliul Judeţean Gorj, Primăria Slatina şi Primăria Municipiului Dr. Tr. Severin au devenit membri cu drept deplin ai Asociației Craiova Capitală Europeană a Culturii 2021, care se alătură celor 19 instituţii fondatoare.

Lucian Dindirică, la cârma ACCEC 2021 până în august 2016

În urma finalizării mandatului de preşedinte al dlui. Antoniu Zamfir, membrii cu drept de vot ai asociației au votat și ales un nou președinte pentru perioada august 2015-august 2016 în persoana managerului Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, Lucian Dindirică.

„Este un vot care mă onorează și reponsabilizează, o dată în plus. De asemenea, încrederea acordată mă obligă să duc mai departe proiectele domnilor Vlad Drăgulescu și Antoniu Zamfir. Sunt încredințat că îmi voi desfășura activitatea nu doar alături de ei, ci și împreună cu toți colegii și prietenii mei din Consiliul Director, precum și cu cei care conduc celelalte instituții culturale din oraș, județ și regiune. Nu mai este un secret pentru nimeni: Craiova candidează împreună cu întreaga regiune a Olteniei! Tocmai de aceea, intenţionez să activez toate sinergiile care ne pot apropia de obiectivul nostru final.”

Conducerea Asociaţiei pentru următorul mandat, august 2015 – august 2016, va fi asigurată de Lucian Dindirică – preşedinte şi de Vlad Drăgulescu – vicepreşedinte, ambii votaţi în unanimitate.

%d blogeri au apreciat: